Довідка
Loading...

Технологія виробництва кулінарної продукції

Критерії оцінювання
0.25%
Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8