Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Вступ. Завдання і зміст дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», її зв'язки з іншими дисциплінами, історія створювання наукової дисципліни. Перспективи розвитку харчування згідно з сучасними вимогами. Характеристика технологічного процесу виробництва продукції харчування: поняття про сировину, напівфабрикати, готову продукцію, відходи виробів.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60