Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота № 1,2. Вивчення технології кисломолочних нaпoïв з додаванням рослинних компонентів.

Дізнаємось

про особливості технології кисломолочних напоїв з соєвими білковими добавками та жирами рослинного походження.

Навчимось

користуватися нормативною документацією на кисломолочні напої з додаванням рослинних компонентів, відбирати сировину, визначати послідовність технологічних операцій, вибирати та обґрунтовувати технологічні режими, аналізувати вплив різних факторів на якість продукту. Виробляти кефірні напої.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14