Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторне заняття №3 Дослідження напівфабрикатів з овочів.

Дізнаємось

- про правила відбору проб для проведення досліджень;
- про методику визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості овочевих напівфабрикатів і сульфітованої картоплі.

Навчимось

- відбирати проби для проведення досліджень;
- проводити визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості овочевих напівфабрикатів і сульфітованої картоплі в об’ємах встановленими лабораторіями.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
7 практичні заняття
1
2
3
4