Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 6 Технологія приготування різних видів кондитерських кремів

Дізнаємось

які існують види оздоблювальних напівфабрикатів та їх призначення;
на які групи поділяють креми залежно від сировини та способу приготування;
як склад крему впливає на його консистенцію, стійкість і смак;
які типові помилки виникають під час приготування кремів та як їх уникнути.

Навчимось

розраховувати кількість сировини на задану масу крему;
готувати основні види кремів із дотриманням технологічного процесу;
проводити бракераж, виявляти й усувати недоліки готових виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60