Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 5 Приготування цукерок ручної роботи

Дізнаємось

які види цукерок ручної роботи виготовляють у сучасному кондитерському виробництві;
яку сировину використовують для приготування цукеркових мас і начинок;
які етапи включає технологічний процес виготовлення цукерок (приготування маси, формування, оздоблення, охолодження).

Навчимось

складати рецептури цукерок на задану масу сировини;
виготовляти різні види цукерок ручної роботи;
формувати, глазурувати та декорувати цукерки.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60