Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 4 Технологія приготування оздоблень із шоколаду, декоративних виробів з нього

Дізнаємось

що таке процес темперування шоколаду;
які існують види шоколаду та їх особливості у роботі;
які технологічні вимоги висуваються до приготування шоколадних глазурей та декоративних елементів;
які інструменти, умови та температурні режими необхідні для роботи з шоколадом.

Навчимось

підбирати сировину, інструменти та обладнання для роботи з шоколадом;
проводити темперування шоколаду з дотриманням температурних режимів;
виготовляти декоративні елементи різної складності з шоколаду;
оцінювати якість готових оздоблень і виявляти технологічні недоліки.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60