Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 3 Глазурування мусових виробів: дзеркальна, нейтральна, «оксамит». Підготовка поверхні, температурні вікна, техніка наливу/напилення.

Дізнаємось

які вимоги безпеки діють під час роботи у кондитерському цеху;
у чому полягає технологічний процес приготування різних видів глазурей;
як визначають якість готових глазурей за органолептичними показниками.

Навчимось

дотримуватись правил охорони праці під час виконання технологічних операцій;
організовувати робоче місце та виконувати технологічні етапи приготування глазурей відповідно до інструкцій;
проводити оцінку якості готових оздоблювальних напівфабрикатів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60