Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 3 Технологія приготування новітніх видів глазурі та елементів оздоблення з неї

Дізнаємось

що таке глазурі та які їх основні види застосовуються у кондитерському виробництві;
з якої сировини готують різні види глазурей (цукрові, білкові, заварні, шоколадні, глянцеві тощо);
у чому полягають відмінності між сирцевою, заварною, шоколадною та айсінг-глазур’ю;
які чинники впливають на якість глазурей та зберігання готових напівфабрикатів;
як проводиться органолептична оцінка якості оздоблювальних напівфабрикатів.

Навчимось

розраховувати рецептури глазурей на задану кількість сировини;
готувати різні види глазурей згідно з технологічними інструкціями;
наносити глазур на вироби різними способами (обливанням, зануренням, відсадженням, малюванням).

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60