Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 1 Технологія приготування елементів оздоблення з кондитерської мастики.

Дізнаємось

які матеріали використовують для ліплення в кондитерському виробництві;
які бувають види кондитерських мастик та їх основні властивості;
з яких інгредієнтів і за якими технологіями виготовляють цукрову мастику, марципан та інші пластичні маси;
як правильно зберігати мастику і які чинники впливають на її якість та пластичність;
у чому полягають особливості різних видів мастик (молочної, медяної, маршмелової, еластичної, пастилки).

Навчимось

розрізняти види мастик і визначати їх призначення у кондитерському оформленні;
пояснювати технологічні особливості приготування мастик і марципану;
складати рецептури та технологічні схеми виготовлення мастики.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60