Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 10 Виготовлення оздоблюючих напівфабрикатів

Дізнаємось

основні види сучасних випечних напівфабрикатів;
технологію приготування та використання оздоблювальних напівфабрикатів;
принципи та методи декорування тортів і тістечок;
критерії якості та типові дефекти при виготовленні і декоруванні;
способи створення текстур, фарбування та оформлення авторських виробів.

Навчимось

виготовляти випечні напівфабрикати для тортів і тістечок;
готувати та застосовувати креми, глазурі, мастику та шоколадні декоративні елементи;
правильно збирати та декорувати торти і тістечка;
створювати текстури, кольорові ефекти та авторські прикраси.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60