Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 7 Сучасні бісквіти: Джокондо, Дакуаз, японський бісквіт; аналіз дефектів

Дізнаємось

особливості приготування сучасних видів бісквітів: Джокондо, Дакуаз, японського бісквіту;
вплив технології збивання, випікання та охолодження на структуру і якість виробу;
типові дефекти бісквітів і способи їх запобігання;
як правильно оцінювати якість готових бісквітних напівфабрикатів.

Навчимось

готувати сучасні види бісквітів відповідно до технологічних карт;
аналізувати та коригувати дефекти бісквіту;
розраховувати сировину на задану масу виробу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60