Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 7 Приготування випечних бісквітних напівфабрикатів

Дізнаємось

які існують види бісквітних напівфабрикатів та їх особливості;
які інгредієнти використовуються для приготування бісквіту та їх роль у структурі виробу;
як впливає технологія збивання, випікання та охолодження на якість готового напівфабрикату;
які дефекти бісквіту можуть виникати та як їх запобігти.

Навчимось

правильно розраховувати кількість сировини на задану масу виробу;
підбирати необхідне обладнання, інструменти та посуд для приготування бісквіту;
готувати бісквітні напівфабрикати різних видів;
оцінювати якість готового виробу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60