Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 1 Технологія приготування мастик кондитерських

Дізнаємось

які види кондитерських мастик використовуються у сучасному виробництві;
які технологічні етапи передбачає процес виготовлення мастики;
як оцінюють якість мастик та які чинники впливають на їх властивості.

Навчимось

розраховувати рецептуру кондитерської мастики за інструкційно-технологічними картками;
складати технологічну схему виготовлення мастики;
виготовляти мастику та елементи оздоблення з неї;
проводити органолептичну оцінку готової продукції та робити висновки щодо впливу технологічних факторів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60