Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Сучасні бісквіти й меренгові напівфабрикати • Генуезький, Джокондо, Дакуаз, японський бісквіт; меренги (французька, італійська, швейцарська); вплив цукру/жирів/вологи; типові дефекти та стабільність.

Дізнаємось

основні види сучасних бісквітів: Генуезький, Джокондо, Дакуаз, японський;
види меренг: французька, італійська, швейцарська;
вплив цукру, жирів та вологи на структуру та стабільність виробів;
типові дефекти і способи їх запобігання.

Навчимось

готувати різні види бісквітів та меренгових напівфабрикатів;
оцінювати якість виробів і проводити бракераж;
виявляти та запобігати дефектам у готових напівфабрикатах.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60