Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Технологія приготування бездріжджових видів тіста

Дізнаємось

які існують види бездріжджового тіста та їхні технологічні властивості;
особливості рецептури і способів приготування бездріжджового тіста;
як фактори технології впливають на якість готових кондитерських виробів.

Навчимось

правильно готувати бездріжджове тісто відповідно до рецептури;
організовувати робоче місце та застосовувати необхідне обладнання;
оцінювати якість готових виробів і запобігати дефектам при приготуванні.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60