Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

2.5 Креми, муси й емульсії

Дізнаємось

які бувають види кремів, мусів та емульсій;
у чому полягають їхні особливості складу та способи приготування;
яку роль ці оздоблювальні напівфабрикати відіграють у сучасному кондитерському виробництві.

Навчимось

розрізняти основні типи кремів, мусів і емульсій за складом і технологією приготування;
пояснювати принципи утворення стійких емульсійних систем;
обґрунтовувати вибір відповідного виду оздоблення залежно від типу кондитерського виробу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60