Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

2.4 Шоколад: темперування, ганаші, праліне та декор

Дізнаємось

що таке темперування шоколаду та для чого воно потрібне;
як готують ганаші й праліне, які мають текстурні та смакові особливості;
які існують види шоколадного декору та як їх застосовують у кондитерському оформленні.

Навчимось

розрізняти технологічні етапи роботи з шоколадом;
пояснювати призначення процесів темперування, приготування ганашів і праліне;
визначати вимоги до якості шоколадних оздоблювальних елементів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60