Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

2.3 Спеціальні глазурі та поверхні

Дізнаємось

які бувають види та класифікації глазурей;
які сучасні глазурі використовують у кондитерському виробництві;
що таке королівська глазур і пластична глазур, у чому їх особливості та переваги.

Навчимось

розрізняти основні види спеціальних глазурей за складом і призначенням;
пояснювати технологічні властивості та сфери застосування глазурей;
обґрунтовувати вибір виду глазурі для певного способу оздоблення виробу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
7 практичні заняття
1
2
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60