Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 2 Технологія приготування сучасних видів оздоблюючих напівфабрикатів. Основи оздоблення кондитерських виробів.

Дізнаємось

що таке оздоблення та які його основні завдання;
які способи оздоблення застосовуються у сучасній кондитерській справі;
які інструменти використовують кондитери для художнього оформлення виробів.

Навчимось

визначати мету й завдання оздоблення в кондитерському виробництві;
обирати й застосовувати відповідні способи оздоблення;
користуватися сучасними інструментами для створення привабливого оформлення виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60