Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 1. Сучасні тенденції у технології приготування та оформлення борошняних кондитерських виробів.

Дізнаємось

які існують сучасні принципи та способи приготування і оформлення борошняних кондитерських виробів;
які світові тенденції переважають в оздобленні кондитерських виробів;
яке сучасне обладнання використовується для створення оригінального дизайну та високої якості кондитерської продукції.

Навчимось

поєднувати оздоблювальні матеріали за кольором, формою і розміром;
застосовувати сучасні прийоми оздоблення для створення привабливого вигляду виробів;
обирати та використовувати сучасне обладнання відповідно до потреб кондитерського виробництва.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60