Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Методологічні та організаційні аспекти контролю якості та безпечності продукції харчової галузі.

Дізнаємось

Про аспекти контролю якості та безпечності продукції.

Навчимось

Визначати фактори впливу на якість і безпечність харчової продукції.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 семінарські заняття
1
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
6 практичні заняття
1
2
3