Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Семінарське заняття 2 Технологія олії та жирів. Технологія кондитерських виробів. Технологія консервування плодів і овочів. Технологія спиртового і лікеро-горілчаного виробництва. Технологія вин і коньяків. Технологія пива. Технологія безалкогольних напоїв. Технологія м’яса і м’ясопродуктів.

Навчимось

Закрепити та систематизувати теоретичні знання та практичні навички. Виконати контрольну роботу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
5 практичні заняття
1
2
3
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2