Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Органолептична оцінка якості м’ясної продукції

Дізнаємось

як проводиться органолептична оцінка якості м’ясної продукції

Навчимось

проводити органолептичну оцінку якості м’ясної продукції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
5 практичні заняття
1
2
3
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2