Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

ТЕМА 4. Технологія макаронних виробів.

Дізнаємось

Класифікація і асортимент макаронних виробів, основна і додаткова сировина для їх виробництва.
Приготування та способи формування макаронного тіста. Матриці, які використовують для формування макаронних виробів.
Розробка сирих макаронних виробів. Сушіння. Режими сушіння. Стабілізування після сушіння.
Пакування. Фасування на автоматах та напівавтоматах. Режими зберігання макаронних виробів. Показники якості макаронних виробів.

Навчимось

Визначати сировину для виробництва макаронних виробів, складати технологічну схему виробництва макаронних виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
5 практичні заняття
1
2
3
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1