Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 5.2. Технологія борошняних кондитерських виробів

Дізнаємось

про асортимент хлібобулочних виробів, технологією виробництва хлібобулочних виробів.

Навчимось

підбирати сировину для виробництва хлібобулочних виробів, складати технологічні схеми виробництва хлібобулочних виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
5 практичні заняття
1
2
3
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1