Довідка
Loading...

Борисенко С.Г.
Борисенко С.Г.

Рейтинг 107 /
Підвищення кваліфікації
Остання атестація 07-04-2020
ПредметГрупи
2024-2025 н.р.
Етнічні кухні ТХ-41
Загальна технологія харчових виробництв Тмм-11
Конитерське мистецтво ХЛ-41
Контроль якості та безпека продукції галузі ХЛ-31
Контроль якості харчової продукції ТХ-31
Основи стандартизації та контроля якості харчових продуктів ТХ-41
Санітарія та гігієна ТХ-31
Технологія галузі ХЛ-41
Технологія галузі М-31
Технологія галузі ХЛ-31
Технохімічний контроль ХЛ-41
2023-2024 н.р.
Гігієна харчування та безпека харчових продуктів ТХ-41
Етнічні кухні ТХ-41
Загальна технологія харчових виробництв ХЛ-21
Загальна технологія харчових виробництв ТМ-21
Загальна технологія харчових виробництв ТХ-21
Конитерське мистецтво ХЛ-41. 2024
Технологічне устаткування галузі ХЛ-41
Технологія галузі ХЛ-41. 2024, ХЛ-41
Технохімічний контроль ХЛ-41. 2024
2022-2023 н.р.
Біохімія ХЛ-41
Дизайн страв та кондитерське мистецтво ТХ-41
Етнічні кухні ТХ-41
Загальна технологія харчових виробництв ТХ-31
Загальна технологія харчових виробництв ХЛ-31
Мікробіологія ХЛ-41
Мікробіологія та фізіологія ТХ-41
Основи стандартизації та контроль якості харчових продуктів ТХ-41
Технологічне устаткування галузі ХЛ-41. 2024
Технологія виробництва кулінарної продукції ТХ-41
Технологія галузі ХЛ-41. 2024
2021-2022 н.р.
Біохімія ХЛ-41. 2024
Дизайн страв та кондитерське мистецтво ТХ-41
Кондитерське мистецтво ХЛ-41. 2023
Промислова санітарія ХЛ-41. 2023
Теоретичні основи харчових виробництв ХЛ-41
Технологія галузі ХЛ-41. 2023
Технохімічний контроль галузі ХЛ-41. 2023