Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Борисенко С.Г.
Борисенко С.Г.

Рейтинг
22
Атестаційний рейтинг 129 /
Остання атестація 07-04-2020
ПредметГрупи
2024-2025 н.р.
Етнічні кухні ТХ-41 2024-2025
Загальна технологія харчових виробництв Тмм-11
Конитерське мистецтво ХЛ-41 2025
Контроль якості та безпека продукції галузі ХЛ-31
Контроль якості харчової продукції ТХ-31
Основи стандартизації та контроля якості харчових продуктів ТХ-41 2024-2025
Санітарія та гігієна ТХ-31
Технологія галузі ХЛ-31
Технологія галузі М-31
Технологія галузі ХЛ-41 2025
Технологія галузі М-22
Технохімічний контроль ХЛ-41 2025
2023-2024 н.р.
Гігієна харчування та безпека харчових продуктів ТХ-41 2024-2025
Етнічні кухні ТХ-41
Загальна технологія харчових виробництв ХЛ-21
Загальна технологія харчових виробництв ТМ-21
Загальна технологія харчових виробництв ТХ-21
Конитерське мистецтво ХЛ-41. 2024
Технологічне устаткування галузі ХЛ-41 2025
Технологія галузі ХЛ-41. 2024, ХЛ-41 2025
Технохімічний контроль ХЛ-41. 2024
2022-2023 н.р.
Біохімія ХЛ-41 2025
Дизайн страв та кондитерське мистецтво ТХ-41
Етнічні кухні ТХ-41
Загальна технологія харчових виробництв ХЛ-31
Загальна технологія харчових виробництв ТХ-31
Мікробіологія ХЛ-41 2025
Мікробіологія та фізіологія ТХ-41 2024-2025
Основи стандартизації та контроль якості харчових продуктів ТХ-41
Технологічне устаткування галузі ХЛ-41. 2024
Технологія виробництва кулінарної продукції ТХ-41, ТХ-41 2024-2025
Технологія галузі ХЛ-41. 2024
2021-2022 н.р.
Біохімія ХЛ-41. 2024
Дизайн страв та кондитерське мистецтво ТХ-41
Кондитерське мистецтво ХЛ-41. 2023
Промислова санітарія ХЛ-41. 2023
Теоретичні основи харчових виробництв ХЛ-41 2025
Технологія галузі ХЛ-41. 2023
Технохімічний контроль галузі ХЛ-41. 2023
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60