Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Чуйкова С.В.
Чуйкова С.В.

Рейтинг 68
Атестаційний рейтинг 471 / 0
Підвищення кваліфікації 60
Остання атестація 16-04-2020
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст вищої категорії
Званнявикладач-методист
Підвищення кваліфікації
Технології.Вступ до спеціальності, Загальна технологія харчових виробництв (60) 12-2023
ПредметГрупи
2024-2025 н.р.
Біохімія харчових продуктів ХЛ-21
Виробнича практика М-41
Загальна технологія харчових виробництв ХЛ-11
Загальна технологія харчових виробництв Тмм-11
Загальна технологія харчових виробництв ХЛ-22
Загальна технологія харчових виробництв ТХ-11
Загальна технологія харчових виробництв Т-22
Загальна технологія харчових виробництв ХлЗ-11
Переддипломна практика ТМ-41 2024-2025
Переддипломна практика ХЛ-41
Переддипломна практика Т-41 2024-2025
Переддипломна практика ТХ-41 2024-2025
Технологічна практика ТМ-41 2024-2025
Технологічна практика Т-41 2024-2025
Технологічна практика ХЛ-41
Технологічна практика Х-42, Х-41
Технологічна практика ТХ-31
Технологічна практика ТХ-41 2024-2025
2023-2024 н.р.
Біохімія харчових продуктів ХЛ-31
Біохімія харчових продуктів ТХ-31
Вступ до спеціальності ХЛ-21
Вступ до спеціальності ХлЗ-21
Загальна технологія харчових виробництв ТХ-21
Загальна технологія харчових виробництв ХЛ-21
Загальна технологія харчових виробництв ХлЗ-21
Загальна технологія харчових виробництв ТМ-21
Зміст нормативної документації підготови здобувачів ФПО Педагогічні працівники
Переддипломна практика ТХ-41
2022-2023 н.р.
Загальна біохімія Т-41 2024-2025
Загальна біохімія ТМ-41 2024-2025
Загальна технологія харчових виробництв Т-31
Загальна технологія харчових виробництв ХЛ-31
Загальна технологія харчових виробництв ТМ-31
Загальна технологія харчових виробництв ХлЗ-31
Загальна технологія харчових виробництв ТХ-31
Основи екології ХлЗ-31
2021-2022 н.р.
Біохімія ХЛ-41. 2024
Екологія БоЗ-11
Етнічні кухні ТХ-41
Основи екології ХЗ-11
Основи екології ТЗ-11
Основи стандартизації та контроль якості харчових продуктів ТХ-41
Теоретичні основи харчових виробництв ХЛ-41
Технології* ХЛ-41
Технологія виробництва кулінарної продукції ТХ-41
Технологія виробництва кулінарної продукції ТХ-41

2024

Подяка за підготовку команди в участі  у Всеукраїнському Х етнофестифалі "Скарби української кухні"
Подяка за підготовку команди в участі у Всеукраїнському Х етнофестифалі "Скарби української кухні"

Інші

Грамота команді  за  участь  у Всеукраїнському Х етнофестифалі "Скарби української кухні"
Грамота команді за участь у Всеукраїнському Х етнофестифалі "Скарби української кухні"

Інші

Почесна грамота
Почесна грамота

МОН (грамота, подяка, диплом)


2023

Учасник Vрегіональної науково-практичної студентської конференції "PRACTICEFEST- 2023"
Учасник Vрегіональної науково-практичної студентської конференції "PRACTICEFEST- 2023"10

Управління освіти облдержадміністрації


2020

Почесна грамота Харківської міської ради адміністрація Холодногірського району
Почесна грамота Харківської міської ради адміністрація Холодногірського району

Управління освіти облдержадміністрації

Грамота Міністерства освіти і науки.
Грамота Міністерства освіти і науки.

МОН (грамота, подяка, диплом)

Внесена до Книги Пошани ДУ НМЦ «Агроосвіта». Нагороджена «Знаком пошани», Подякою Міністерства освіти і науки України.
Внесена до Книги Пошани ДУ НМЦ «Агроосвіта». Нагороджена «Знаком пошани», Подякою Міністерства освіти і науки України.

МОН (грамота, подяка, диплом)