Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Задорожна І.С.
Задорожна І.С.

Атестаційний рейтинг 713 / 0
Підвищення кваліфікації 180 / 120
Остання атестація 07-04-2020
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст I категорії
Підвищення кваліфікації
Організаційне обслуговування в закладах ресторанного господарства (60) 03-2023
Анатомія і фізіологія с/г тварин (120) 06-2021
ПредметГрупи
2025-2026 н.р.
Основи барної справи ТХ-41
Радіологічний контроль харчових продуктів Т-32
Радіометричний контроль Т-31
Радіометричний контроль ТМ-31
Рішення виробничо-ситуаційних задач ТМ-41
Технологічна практика ТМ-41
Технологія галузі ТМ-31
2024-2025 н.р.
Атестація ТМ-41 2024-2025
ККЗЗ "Технологія галузі" ТМ-41
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ТХ-41
Основи барної справи ТХ-41 2024-2025
Переддипломна практика ТМ-41 2024-2025
Рішення виробничо-ситуаційних задач ТМ-41 2024-2025
Технологічна практика ТМ-41
Технологічна практика ТМ-41 2024-2025
Технологія галузі ТМ-41
Технохімічний контроль виробництва ТМ-41
Холодильна технологія Х-41
2023-2024 н.р.
Атестація Тм-41
Інноваційні технології виробництва м'ясних продуктів Тм-41
ККЗЗ з дисципліни "Технологія м'яса і м'ясних продуктів" ТМ-41 2024-2025
Навчальна практика ТМ-41
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ТХ-41 2024-2025
Основи барної справи ТХ-41
Переддипломна практика Тм-41
Рішення виробничо-ситуаційних задач Тм-41
Технологічна практика ТМ-41 2024-2025
Технологія м'яса і м'ясних продуктів ТМ-41 2024-2025
Технохімічний контроль виробництва ТМ-41 2024-2025
2022-2023 н.р.
Біохімія м'яса і м'ясних продуктів ТМ-41 2024-2025
Інноваційні технології виробництва м'ясних продуктів Тм-41
ККЗЗ з дисципліни "Технологія м'яса і м'ясних продуктів" Тм-41
Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів ТМ-41 2024-2025
Навчальна практика ТМ-41 2024-2025
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ТХ-41
Основи барної справи ТХ-41
Технологічна практика Тм-41
Технологія м'яса і м'ясних продуктів Тм-41
Технохімічний контроль виробництва Тм-41
Холодильна технологія Х-42, Х-41
2021-2022 н.р.
Анатомія і фізіологія с/г тварин ТМ-41 2024-2025
Інноваційні технології виробництва м'ясних продуктів Тм-41
ККЗЗ "Технологія м'яса і м'ясних продуктів" Тм-41
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ТХ-41
Основи барної справи ТХ-41
Технологія м'яса і м'ясних продуктів Тм-41
Технохімічний контроль виробництва Тм-41
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60