Довідка
Loading...

Клімова І.А.
Клімова І.А.

Рейтинг 129 / 0
Підвищення кваліфікації
Остання атестація 24-04-2023
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст вищої категорії
Званнявикладач-методист
ПредметГрупи
2024-2025 н.р.
Інновації в молочній промисловості Т-41
Атестація Т-41
ККЗЗ "Технологія галузі" Т-31
Мікробіологія харчових продуктів ХЛ-21
Мікробіологія харчових продуктів ТМ-21
Мікробіологія харчових продуктів ТХ-21
Основи промислової санітарії М-41
Переддипломна практика Т-41
Рішення виробничо-ситуаційних задач Т-41
Санітарія та гігієна ТХ-31
Технологічна практика Т-41
Технологія виробництва кулінарної продукції ТХ-31
Технологія галузі Т-31
Технологія галузі М-31
Технологія галузі М-22
Технохімічний контроль виробництва Т-31
2023-2024 н.р.
Інновації в молочній промисловості Т-41
Інновації в молочній промисловості ТЗ-31
Біохімія харчових продуктів Т-31
Біохімія харчових продуктів ТМ-31
Гігієна харчування та безпека харчових продуктів ТХ-41
ККЗЗ з дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" Т-41
Мікробіологія харчових продуктів ТМ-31
Мікробіологія харчових продуктів Т-31
Основи промислової санітарії М-41
Переддипломна практика Т-41
Рішення виробничо-ситуаційних задач Т-41
Технологічна практика Т-41
Технологія галузі М-41
Технологія молока і молочних продуктів Т-41
Технохімічний контроль виробництва Т-41
2022-2023 н.р.
Інновації в молочній промисловості Т-41
Гігієна харчування та безпека харчових продуктів ТХ-41
ККЗЗ з дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" Т-41
Основи промислової санітарії М-41
Технологічна практика Т-41
Технологія галузі М-41
Технологія молока і молочних продуктів Т-41
Технологія молока і молочних продуктів ТЗ-31
Технохімічний контроль виробництва Т-41
Технохімічний контроль виробництва ТЗ-31
2021-2022 н.р.
Інновації в молочній промисловості ТЗ-31
Вступ до спеціальності ТЗ-11
ККЗЗ "Технологія молока і молочних продуктів" Т-41
Облік і звітність Т-41
Основи виробництва молока Т-41
Основи виробництва молока ТЗ-11
Технологія галузі М-41
Технологія молока і молочних продуктів Т-41
Технохімічний контроль виробництва Т-41
Холодильна технологія Х-42, Х-41

2024

Участь у стратегічній сесії «Європейська практика маркетингового регулювання для захисту прав дітей та підлітків від впливу нездорового харчування»
Участь у стратегічній сесії «Європейська практика маркетингового регулювання для захисту прав дітей та підлітків від впливу нездорового харчування»

МОН (грамота, подяка, диплом)

Міжнародний науково-практичний семінар «Психологія у моєму житті»  Сертифікат 1,5 год
Міжнародний науково-практичний семінар «Психологія у моєму житті» Сертифікат 1,5 год2

Інші

Всеукраїнська конференція «Фізика – основа цифровізації суспільства та сталого інформаційного розвитку техніки і технологій»  Сертифікат 10 год.
Всеукраїнська конференція «Фізика – основа цифровізації суспільства та сталого інформаційного розвитку техніки і технологій» Сертифікат 10 год.10

Інші

Семінар «Підвищення вимог до якості харчової продукції в умовах Європейської інтеграції як складова підготовки фахівців нової формації»  Сертифікат 8 год
Семінар «Підвищення вимог до якості харчової продукції в умовах Європейської інтеграції як складова підготовки фахівців нової формації» Сертифікат 8 год8

Інші

Обласна науково-практична конференція педагогічних працівників ЗФПО Харківської області «Розвиток фахової передвищої освіти Харківської області нової реальності: проблеми та перспективи» 22.02.24 Сертифікат 10 год.
Обласна науково-практична конференція педагогічних працівників ЗФПО Харківської області «Розвиток фахової передвищої освіти Харківської області нової реальності: проблеми та перспективи» 22.02.24 Сертифікат 10 год.10

МОН (грамота, подяка, диплом)


2023

Семінар «Засоби психологічної допомоги та шляхи відновлення після травматичних подій в умовах війни»
Семінар «Засоби психологічної допомоги та шляхи відновлення після травматичних подій в умовах війни»

МОН (грамота, подяка, диплом)

Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених  2  Стаття  «Функціональне харчування як основний чинник здорового життя» ДБТУ
Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених 2 Стаття «Функціональне харчування як основний чинник здорового життя» ДБТУ

МОН (грамота, подяка, диплом)

Проходження освітнього навчання «Обережно! Кібершахраї» на платформі Дія –  Сертифікат 3 год
Проходження освітнього навчання «Обережно! Кібершахраї» на платформі Дія – Сертифікат 3 год3

Інші

Науково-практична студентська конференція по підсумкам технологічної практики на відділенні харчових технологій
Науково-практична студентська конференція по підсумкам технологічної практики на відділенні харчових технологій

МОН (грамота, подяка, диплом)

Грамота коледжу за багаторічну сумлінну працю, якісну підготовку випускників коледжу до атестації з освітньо-професійної програми "Зберігання, консервування та переробка молока"
Грамота коледжу за багаторічну сумлінну працю, якісну підготовку випускників коледжу до атестації з освітньо-професійної програми "Зберігання, консервування та переробка молока"

Інші


1970

Школа пед.майстерності.  Дистанційний курс «Зміст нормативної документації підготовки здобувачів ФПО»   Сертифікат 6 год                                                                                                                                                                 1.26.10.2023.Мовна грамотність викладача. Вітаємося правильно.                                                      2.01.12.2023."Психологічне розвантаження в умовах війни".
Школа пед.майстерності. Дистанційний курс «Зміст нормативної документації підготовки здобувачів ФПО» Сертифікат 6 год 1.26.10.2023.Мовна грамотність викладача. Вітаємося правильно. 2.01.12.2023."Психологічне розвантаження в умовах війни". 6

Інші