Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Вступ. Хімічний склад, харчова цінність та теплофізичні властивості харчових продуктів

Дізнаємось

Роль і завдання дисципліни, значення холоду для харчової промисловості; хімічний склад харчових продуктів та їх теплофізичні властивості

Навчимось

Аналізувати вплив складу харчових продуктів на їх теплофізичні властивості

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11