Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Організація робочого місця при приготуванні солодких гарячих страв. Класифікація напоїв. Приготування чаїв та чайних напоїв. Відпуск страв, оцінка їх якості.

Дізнаємось

як організувати робоче місце при приготуванні солодких гарячих страв.
за якими ознаками класифікуються напої, готуються чаї та чайні напої.

Навчимось

організувати робоче місце при приготуванні солодких гарячих страв.
класифікувати напої, готувати чаї та чайні напої.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60