Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Кваліфікаційні вимоги кухара третього розряду. Санітарні вимоги до працівників кухні. Санітарні вимоги до миття та знезараження посуду, обладнання, інвентарю.

Дізнаємось

про кваліфікаційні вимоги кухара третього розряду, Санітарні вимоги до працівників кухні, миття посуду.

Навчимось

застосовувати кваліфікаційну вимогу кухаря третього розряду в умовах виробництва, мити та дезінфікувати столовий посуд, санітарним вимогам працівника кухні.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60