Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 2.4. Практична робота №2.Приготування різних видів страв до закусочного столу. Приготування закусочних кульок, млинців, смузі, напоїв.

Дізнаємось

Дізнаємось
Дізнаємось рецептуру; необхідну кількість інгредієнтів; необхідний кухонний інвентар та посуд; послідовність виготовлення страв; правила безпеки, особистої гігієни та виробничої санітарії.

Навчимось

Навчимось
Добирати рецептуру; добирати та визначати необхідну кількість інгредієнтів; добирати необхідний кухонний інвентар та посуд; дотримується послідовності виготовлення страв; дотримується правил безпеки, особистої гігієни та виробничої санітарії; користуватись нормативною документацією.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24