Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 2. Організація робочого місця кухаря.

Дізнаємось

Правила внутрішнього розпорядку у навчальній лабораторії, на підприємствах ресторанного господарства.
Основні правила роботи в навчальній лабораторії, виробничих цехах підприємства.
Вимоги особистої гігієни та виробничої санітарії
Основні типи кухонного обладнання, їх призначення.
Вимоги до організації робочого місця кухаря.

Навчимось

Виконувати правила роботи в навчальній лабораторії.
Дотримуватись вимог особистої гігієни та виробничої санітарії.
Організовувати робоче місце кухаря

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24