Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Основні відомості про виробництво макаронних виробів і харчових концентратів.

Дізнаємось

- класифікацію макаронних виробів;
- асортимент, особливості і харчову цінність харчових концентратів;
- загальну технологічну схему виробництва макаронних виробів.

Навчимось

- складати загальну технологічну схему виробництва макаронних виробів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24