Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Основи виробництва борошняних кондитерських виробів.

Дізнаємось

- асортимент і характеристика борошняних кондитерських виробів;
- технологічні схеми виробництва окремих видів борошняних кондитерських виробів.

Навчимось

складати принципові схеми технологічного процесу виробництва окремих видів борошняних кондитерських виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24