Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 5 Основні технології хліба, кондитерських та макаронних виробів. Основи технології хлібобулочних, сухарних і булочних виробів

Дізнаємось

- класифікацію і асортимент хлібобулочних виробів;
- узагальнену принципову схему технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів.

Навчимось

складати принципову схему технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24