Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота № 6 Ознайомлення з матеріально-технічною базою, аналіз методів та форм обслуговування споживачів у ЗРГ м.Харкова.

Дізнаємось

Типи підприємств харчування м. Харкова, класифікацію ЗРГ, структуру підприємства, методи та форми обслуговування споживачів.

Навчимось

Визначати тип підприємства; надавати характеристику формам та методам обслуговування споживачів; аналізувати стан підприємства харчування; користуватись нормативною документацією.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
6 практичні заняття
1
2
3