Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота № 5 Моделювання процесу обслуговування в ЗРГ.

Дізнаємось

Технологічний процес зустрічі та розсаджування гостей, особливості приймання замовлень та порядку їх виконання; основні способи, правила та техніку подавання страв та напоїв.

Навчимось

Отримаємо практичні навички обслуговування клієнтів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
6 практичні заняття
1
2
3