Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота № 4 Моделювання поцесу підготовки ЗРГ до обслуговування споживачів. Особливості сервірування столів для ЗРГ з різними методами обслуговування.

Дізнаємось

Технологічні процеси підготовки торгівельних приміщень до обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства, основні способи сервірування столів.

Навчимось

Готувати до обслуговування посуд, прибори та столову білизну, сервірувати столи в залежності від умов харчування та різних типів закладів ресторанного господарства, змоделювати процес підготовки персоналу до обслуговування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
6 практичні заняття
1
2
3