Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Модульна контрольна робота №4 Task1.. Choose the correct form in bold. 1.Meat is cooked to make/making it more palatable. 2.It is important to select/selected only the tenderest cuts to cook/cooking by the dry-heat method. 3. Meats containg a high per cent of elastin is difficult/are difficult to make tender. 4. The water in which meat have/has been cooked is called stock.138 5. The use of low temperature for meat cookery have/has some advantages. 6.Meat cooked to the well-done stage is/are cook

Дізнаємось

Узагальнення вивченого лексичного та граматичного матеріалу

Навчимось

перекладати текст за фахом

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21