Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Практичне заняття 2 Розрахунок виробничих рецептур для приготування карамелі з начинкою. Розрахунок взаємозаміни сировини при розрахунку виробничої рецептури кондитерських виробів.

Дізнаємось

- про особливості технологічного процесу приготування карамелі;
- про правила підбору сучасного устаткування та підходів складання і опису апаратурно-технологічних схем виробництва карамелі.

Навчимось

- дотримуватися параметрів і режимів технологічного процесу під час приготування карамелі;
- підбирати сучасне устаткування для виробництва карамелі;
- складати і описувати апаратурно-технологічні схеми виробництва різних видів карамелі.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
7 практичні заняття
1
8 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11