Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Нормування та визначення шкідливих речовин у повітрі робочої зони виробничих приміщень.

Дізнаємось

Основні параметри чистого повітря, види шкідливих речовин, що можуть потрапити у повітря на підприємствах харчової промисловості, їх вплив на організм людини.

Навчимось

Давати характеристику шкідливим речовинам, визначати параметри шкідливих речовин у повітрі.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 лабораторні заняття
1
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9