Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 3.1 Обладнання для замісу макаронного тіста та формування сирих макаронних виробів

Дізнаємось

Принципові схеми та особливості конструкції макаронних пресів, вакумування тіста в пресах різних конструкцій.
Матриці для формування макаронних виробів.Механізми для різання коротких та довгих макаронних виробів, їх типи, принципи роботи

Навчимось

Замісу макаронного тіста та формуванню сирих макаронних виробів ,догляду за матрицями.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
6 лабораторні заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13