Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 5.4 Якість і стійкість молочних консервів. Вади молочних консервів.

Дізнаємось

про систему оцінки якості молочних консервів, можливі вади і стійкість молочних консервів, способи їх попередження та усунення.

Навчимось

визначати якість молочних консервів, виявляти можливі вади, способи їх попередження та усунення.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13