Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 5.3 Технологія сухих молочних консервів.

Дізнаємось

про види, склад, властивості і харчову цінність сухих молочних консервів, технологічну схему виробництва сухого незбираного молока, особливості технологічних схем виробництва інших видів сухих молочних консервів.Види, склад, властивості сухих швидкорозчинних молочних продуктів. Технологія виробництва сухого швидкорозчинного молока.

Навчимось

складати технологічні схеми виробництва сухого незбираного молока, сухих швидкорозчинних молочних продуктів, обгрунтовувати технологічні режими виробництва.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13