Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 3.1 Загальна технологія сиру

Дізнаємось

про способи соління сиру, фактори, що впливають на швидкість і ступінь соління, догляд за сирами і розсолом у солільних басейнах.Визрівання сирів. Умови визрівання. Втрати маси сиру при солінні і визріванні, усушка сиру.Догляд за сирами. Раціональні способи догляду за твердими сирами. Догляд за сиром при визріванні за участю мікрофлори сирного слизу, плісняви. Маркування зрілого сиру. Пакування, зберігання і транспортування сиру. Вихід сиру.

Навчимось

обгрунтовувати технологічні режими, підбирати раціональні способи догляду за сирами, проводити маркування сиру, проводити розрахунки.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13