Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лекція 41. Біологічно активні речовини (вітаміни, ферменти)

Дізнаємось

про вплив наявності альдегідної групи та декількох гідроксильних груп в молекулі на хімічні властивості моносахаридів на прикладі глюкози

Навчимось

- експериментально доводити наявність альдегідної групи та декількох гідроксильних груп в молекулах моносахаридів на прикладі глюкози;
- якісно визначати крохмаль в продуктах харчування

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
1 лабораторні заняття
1
2
3
4
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
2 практичні заняття
1
2
3