Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Практична робота 3. Розробка  системи управління безпечності харчових продуктів на харчових підприємствах

Дізнаємось

як розробляються  системи управління безпечності харчових продуктів на харчових підприємствах

Навчимось

розробляти  системи управління безпечності харчових продуктів на харчових підприємствах

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
8 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
8 лабораторні заняття
1
2
3
4
8 практичні заняття
1
2
3
4
5
6